Nedbet spelen

bullseye

Met trots plaatsten wij de bullseye gokkast, een dartfruitmachine die voor elke dartfanaat een welkome aanvulling zal zijn op ons assortiment.

Volgens het boek, Darten voor fans was er een artikel verschenen artikelen welke meldt dat een groep van kroeg en restaurant eigenaren zich hadden verzameld om te kijken hoe wij onze nieuwe Bullseye gokkast zou gaan demonstreren. De machine werd geactiveerd wanneer een speler een munt in de daarvoor bedoelde sleuf stopte en vervolgens aan een hendel of een arm trok. Hierdoor begonnen de wielen te draaien. De eigenaren waren onder de indruk en iedereen aanwezig voorspelde dat de machine een groot succes zou worden. Honderd jaar later, kan die voorspelling enigszins als een understatement worden beschouwd.

bullseye

Kansspelen bestaan al eeuwen. Hoewel de exacte oorsprong van veel van de huidige casino games onbekend is , weten we dat de meest populaire en winstgevende speel apparaat werd uitgevonden in de Verenigde Staten . Het is de gokautomaat en het werd in 1887 uitgevonden door Charles Fey in San Francisco.
Voorafgaand aan Fey’s uitvinding waren er andere muntautomaten met kansspelen . De meeste van deze waren poker machines op die manier konden een speler om een sigaar of gratis drankjes spelen als ze op een rij een winnende combinatie maakten.De winnaars werden betaald in een soort van koopwaar met de naam “ruil stimulator” is van dit soort machines bekend.

Add Comment

Click here to post a comment