Je speelt nu » Twinplayer

0%
Difficulty : Medium 24 plays Likes: 1 0
Klik op start om het spel te starten of maak een gratis account aan om voor echt geld te spelen. Bonuspunten worden toegevoegd en je krijgt aanbiedingen via je email

fruits4real spelen »

Twinplayer

Voorwoord
Waar veel speler zich in vergissen is dat een succesvol spel meer dan een simpele voorbereiding vraagt. Dit is natuurlijk het minder aantrekkelijke gedeelte van een project. Maar hoe dan ook, het is nodig en is zeker een van de belangrijkste stappen.
Hoe ga je het beste te werk in die voorbereidingen?
Ruwe schets
Je gaat van start door eerst een ruwe schets van je basis idee op papier te zetten. Als je bijvoorbeeld Twinplayer wil spelen en je hebt bepaalde strategieën schrijf je dat allemaal op. Dit is belangrijk om het idee niet uit het oog te verliezen tijdens het spelen van het spel.

Vind ik heel leuk!
1
Voorwoord Waar veel speler zich in vergissen is dat een succesvol spel meer dan een simpele voorbereiding vraagt. Dit is natuurlijk het minder aantrekkelijke gedeelte van een project. Maar hoe dan ook, het is nodig en is zeker een van de belangrijkste stappen. Hoe ga je het beste te werk in die voorbereidingen? Ruwe schets Je gaat van start door eerst een ruwe schets van je basis idee op papier te zetten. Als je bijvoorbeeld Twinplayer wil spelen en je hebt bepaalde strategieën schrijf je dat allemaal op. Dit is belangrijk om het idee niet uit het oog te verliezen tijdens het spelen van het spel.

Review

Fun - 7.7

7.7

Totaal

Totaal score:

User Rating: Be the first one !
8
  • Vind ik heel leuk!
    1

Comments:

Leave A Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>