Je speelt nu » Sweet16 player

0%
Difficulty : Medium 36 plays Likes: 1 1
Klik op Start om het spel te starten of maak een account aan om de gratis credits te ontvangen

fruits4real spelen »

Sweet16 player

Overzicht

Als het spel start, knalt een hebzuchtige goblin uit zijn gat in de boom, hij bedenkt met zijn vrienden ideeën om te kunnen stelen van de slimme elfen. Hij neemt een trekje aan zijn pijp, altijd op zoek naar meer goud, en het is aan u om te voldoen aan zijn wensen. In deze wereld bestaat geen eerlijk spel , maar wel veel kans om grote winsten te maken Sweet16player is een drie rollen, dertig winlijnen gokkast, met de volle 30 regels wordt gespeeld op elke draai. Muntwaarde en het aantal ingezette munten per lijn kan worden veranderd als u wilt. Sweet16 player zit vol met vijf speciale bonus opties die komen in aanvulling op de standaard reel combo’s, die een buitengewoon hoge maximale uitbetaling van 200 punten, die omhoog kan schieten tot duizend credits in de maximale inzet modus.

Vind ik heel leuk!
1
Overzicht Als het spel start, knalt een hebzuchtige goblin uit zijn gat in de boom, hij bedenkt met zijn vrienden ideeën om te kunnen stelen van de slimme elfen. Hij neemt een trekje aan zijn pijp, altijd op zoek naar meer goud, en het is aan u om te voldoen aan zijn wensen. In deze wereld bestaat geen eerlijk spel , maar wel veel kans om grote winsten te maken Sweet16player is een drie rollen, dertig winlijnen gokkast, met de volle 30 regels wordt gespeeld op elke draai. Muntwaarde en het aantal ingezette munten per lijn kan worden veranderd als u wilt. Sweet16 player zit vol met vijf speciale bonus opties die komen in aanvulling op de standaard reel combo's, die een buitengewoon hoge maximale uitbetaling van 200 punten, die omhoog kan schieten tot duizend credits in de maximale inzet modus.

Review

Bonusspellen
Jackpot
Spelconcept
Spelbeleving
Diversiteit

Totaal

User Rating: 3.68 ( 1 votes)
64
  • Vind ik heel leuk!
    1

Comments:

One Comment

  1. Adrie februari 6, 2014 at 11:01 am - Reply

    De sweet16 gokautomaat is een leuk, volwassen thema-spel met een groot scala aan functies en echte kansen. Voornamelijk te vinden in arcades in Groot-Brittannië, de sweet 16 gokkast beschikt over een 500 euro jackpot en een gok functie die de kans biedt om meteen 40 euro aan je account toe te voegen.

    Zoals bij elke gokautomaat online kunen de inzet en maximale prijzen variëren, dus check de prijstabel voorafgaand aan het spelen. Je moet ook weten dat de meerderheid van de online casino’s een hogere uitbetaal percentage hebben dan arcades. Dit zal vaak leiden tot meer winst en meer functies, dus het is altijd de moeite waard om de best betalende slot te spelen.

Leave A Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>