fruits4real spelen

Red Hot Active

Vier rollen in het basisspel en het standaard kop/munt gokken, de red hot active fruitautomaat van F4R lijkt veel op de Lucky Devil met inzetten van 5, 10 of 20.

In tegenstelling tot de andere verhalen op onze lijst van hartverscheurende jackpot verhalen, hebben we ook nog het verhaal van een man die wel zijn gewonnen geld mocht behouden, althans het grootste deel hiervan. Deze meneer won in een gokhal in Arizona een jackpot van 6.800.000 dollar. Toen hij thuis kwam moest hij helaas een enorme boete betalen voor een misdrijf dat zijn vrouw jaren eerder gepleegd had. Zij had namelijk fraude gepleegd door een aantal oudere mensen op te lichten die zij verzorgd had. Zij was in die tijd huismeester van een complex en had op deze manier toegang tot de huizen van de bejaarde mensen. In totaal verduisterde zij ongeveer 412.000 dollar van de arme oudjes. Toen dit uitkwam en een van de dochters van de gedupeerde bejaarden achter het enorme bedrag kwam dat haar echtgenoot had gewonnen, melde zij dit aan de autoriteiten en zo moest het geld terug betaald worden. Of de man nou erg boos op zijn vrouw was? Nee waarschijnlijk niet, zij was tenslotte degene die hem het geld had gegeven waarmee hij de enorme prijs op de Red Hot Active gewonnen had.
Speel Slots
Gelukkig had ons laatste verhaal toch nog een soort van gelukkig einde voor de winnaar, deze verhalen zijn dingen die je eigenlijk niet wilt horen als jackpot liefhebber. Daarom hier ons advies, speel online op onze gokkasten, want daar heb je weinig kans op dit soort horror verhalen.

Tags

Add Comment

Click here to post a comment