fruits4real spelen

random runner

Mist u de oude, klassieke speelautomaten van de weleer? Hou je van de moderne gokautomaten, maar altijd afgevraagd waar de retro gokkasten zijn gebleven? Vraag je dat niet meer af omdat je eindelijk de momenten kunt herbeleven met de Random Runner. Ook als je slechte ervaringen hebt is nu de kans om hier positieve ervaringen van te maken.

randomrunner

Random Runner is een 3 rollen fruitautomaat met 5 winlijnen die voornamelijk ontworpen is als een klassiek spel. Alles wat u heeft leren kennen en lief te hebben over klassieke gokkasten zijn bij deze allemaal aanwezig, de “holdknop”, de verschillende combinatieknoppen, het weelderige ontwerp en alles wat de Randomrunner maakte tot de meest gespeelde gokkast ooit. Het is zeker voor iedereen een aanbeveling om hier eens op te spelen, maar degene die hier al een verleden mee heeft gehad zullen hem zich altijd herinneren als de alltime klassieker.

Hoewel hij wat gemoderniseerd is om nieuwe spelers tegemoet te komen, functioneert de Random Runner nog steeds als een oude vertrouwde gokkast. Hij heeft niet de bonussen zoals andere moderne gokkasten, maar dat is iets wat zeker de oudere spelers onder ons zullen aanbidden. Alleen de aanblik alleen al zal ze een rilling van geluk geven, vermenigvuldig de prijzen? Bonusrondes? Tsss dat heeft de random runner echt niet nodig.

Van de mooie grafische stijl en om de prachtige functies, Random Runner is de nostalgische reis terug naar een tijd toen gokkasten alleen ging over gokken, het is misschien niet zoals de moderne gokkasten maar met dit spel zal je leren waar de ware kracht van fruitmachines liggen.

Add Comment

Click here to post a comment