Fruitkings spelen

Randomrunner

De gokautomaten werden gemaakt van hout en staal

Vaak met een eenvoudige gleuf boven op de machine. Een voorbeeld hiervan is de eerste Randomrunner uit 1894 een fruitautomaat waar bij je een munt in de bovenkant moest werpen en deze dan vervolgens via allerlei strategisch geplaatste spijkertjes naar beneden stuiterde. Als je geluk had eindigde je muntje in de jackpot opening die verschillende keren je inzet uitbetaalde. Fey zag deze vroege machines als een opstapje om zijn eigen ontwerp te ontwikkelen. en zijn 5-12-48 rechtop staande gok machine met draaiende schijven werd populair in San Francisco in de sigaar winkels.

Gustav Schultze, een vriend van Fey, begon zijn eigen gokmachine bedrijf met een teller wiel apparaat hij noemde dit apparaat Hoefijzers dat een automatische uitbetaling van twee stuivers of een token voor een drankje gaf . De automatische uitbetaling was een nieuw idee, en Fey en een andere vriend, Theodore Holtz, werkte in hun vrije tijd samen aan hun eigen creaties in een bedrijf waar elektrische apparaten werden gemaakt, maar Fey wilde uiteindelijk al zijn tijd steken in het ontwerpen en vervaardigen van fruitautomaten, dus het partnerschap werd beëindigd en Fey opende in zijn eentje een fabriek op 406 Market Street in San Francisco in 1897. In het jaar 1901 startte hij met zijn eigen gokkasten bedrijf dat de Novelty Machine Works werd.

Deze nieuwe technologie brengt natuurlijk ook vele mythen en misvattingen met zich mee, mede omdat de spelers voortdurend proberen om de geheimen omtrent de moderne computer gestuurde speelautomaten te ontrafelen. Hier zijn een paar van de mythen rond de gokautomaat .

Iemand wint de jackpot op die ene machine die u net verlaten heeft, verdorie deze zou voor u zijn geweest als u maar was blijven spelen.
Niet waar. De speelautomaten hebben een computer chip ingebouwd die gebruikt maakt van Randomrunner generatie (RRG) Dit houdt in dat het programma voortdurend door gaat ook als er niet op de machine gespeeld wordt. Deze nummer komen overeen met de haltes op de rol die de winnende symbolen toont. De symbolen die je ziet op de win lijn als de rollen stoppen worden bepaald door dit systeem. Wanneer de knoppen worden bediend kiest het systeem op dat moment een combinatie precies op die seconde. Dus ook als u was blijven spelen was het u waarschijnlijk niet gelukt om precies op dat zelfde tijdstip op precies de zelfde knop te drukken . In de tijd die het kost met een vriend te praten of genieten van uw drankje is het RNG systeem al weer door minstens duizenden combinaties heen gegaan.

Add Comment

Click here to post a comment