Je speelt nu » Mix and Match runner

0%
Difficulty : Very Easy 24 plays Likes: 3 0
Klik op Start om het spel te starten of maak een account aan om de gratis credits te ontvangen

Fruitkings spelen »

Mix and Match runner

Mix and match runner gokkast maakt gebruik van vier rollen en vijfentwintig winlinen en omvat ook geen progressieve jackpot. Er zijn ook drie basis spelen, vijf individuele bonussen en drie gemeenschappelijke bonussen beschikbaar.
Als je ooit de mixandmatch fruitautomaat hebt gespeeld, is het in uw beste belang om in te loggen op uw account om het volledige potentieel te ontgrendelen .

Een keuze uit vier soundtracks, en de mogelijkheid om een van de drie achtergronden kiezen. Er zijn verschillende bonusgames, zoals gratis draaien en bonus verdubbelaars. De gratis spins zullen in eerste instantie beginnen met twee en de verdubbelaar is een regelmatige verdubbeling van het aantal gewonnen punten.
Vanwege de aard van het spel en zijn beelden van hoge kwaliteit moet je zeker verwachten dat mensen gaan toekijken hoe je speelt.
Mixandmatchrunner is de eerste van vele games ontwikkeld door Fruitkings dat gebruik maakt van de speler login systeem. Dit is goed nieuws voor iedereen die geniet wil van het spelen op fruitautomaten en zorgt voor een langere speelplezier.

Als u hebt gespeeld op de mix and matchrunner dan zijn wij zeer blij met uw commentaar of mening.

Vind ik heel leuk!
3
Mix and match runner gokkast maakt gebruik van vier rollen en vijfentwintig winlinen en omvat ook geen progressieve jackpot. Er zijn ook drie basis spelen, vijf individuele bonussen en drie gemeenschappelijke bonussen beschikbaar. Als je ooit de mixandmatch fruitautomaat hebt gespeeld, is het in uw beste belang om in te loggen op uw account om het volledige potentieel te ontgrendelen . Een keuze uit vier soundtracks, en de mogelijkheid om een van de drie achtergronden kiezen. Er zijn verschillende bonusgames, zoals gratis draaien en bonus verdubbelaars. De gratis spins zullen in eerste instantie beginnen met twee en de verdubbelaar is een regelmatige verdubbeling van het aantal gewonnen punten. Vanwege de aard van het spel en zijn beelden van hoge kwaliteit moet je zeker verwachten dat mensen gaan toekijken hoe je speelt. Mixandmatchrunner is de eerste van vele games ontwikkeld door Fruitkings dat gebruik maakt van de speler login systeem. Dit is goed nieuws voor iedereen die geniet wil van het spelen op fruitautomaten en zorgt voor een langere speelplezier. Als u hebt gespeeld op de mix and matchrunner dan zijn wij zeer blij met uw commentaar of mening.

Review

Bonusspellen
Jackpot
Spelconcept
Spelbeleving
Diversiteit

Totaal

User Rating: Be the first one !
83
  • Vind ik heel leuk!
    3

Comments:

Leave A Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>